Mindset Wonen is in ontwikkeling!

Beste mensen,

Enkele maanden geleden ben ik, Nathalie Verstegen, als initiatiefnemer begonnen met het woonproject Mindset Wonen. Sinds deze week is deze website online. Intussen is er een hoop gebeurd. Ik heb meerdere gesprekken gehad met woningbouwvereniging Talis en zij willen woningen beschikbaar stellen voor het plan. Dit is een zeer grote stap in de goede richting. Er zijn zelfs al concrete locaties in Nijmegen genoemd. Daar zijn ook gesprekken over. Maar er zijn meer positieve ontwikkelingen…

Vanaf dit jaar krijgt het plan ondersteuning van WOONLINK, een adviesbureau dat veel ervaring heeft met het opzetten van vergelijkbare projecten. Met hulp van hen is er inmiddels een uitgebreid projectplan opgesteld.

Het belangrijkste is nu om mensen te vinden die in dit project zouden willen wonen. Daar ligt mijn nu mijn focus. Via deze website hoop ik dit te kunnen bereiken.

Voor vragen neem vooral contact met mij op!

Nathalie

 

You may also like...

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.