Vervolgafspraak Talis

Beste mensen,

Vandaag heb ik een vervolgafspraak gehad met Talis. Dit om te praten over mogelijke vervolgstappen. Talis heeft voorgesteld om in gesprek te gaan met een architect. Het begint nu echte vormen aan te nemen. Het is nog onder voorbehoud, maar het gesprek voelde goed voor mij.

Nu is is mijn prioriteit om meer mensen te vinden die geïnteresseerd waren zijn in het project.

Wordt vervolgt..

2 reacties op “Vervolgafspraak Talis

  1. Hoi Nathalie, wat super dat je dit concept begonnen bent. Wij wensen je veel succes! Heb je al een geschikte zorgpartner gevonden? Wij, Levin Zorg, bieden ook wooninitiatieven gecombineerd met zorg aan. Je kunt altijd oriënterend kijken op: http://www.levin-zorg.nl.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: