Tweede afspraak over domotica

Gisteren is er een vervolgafspraak over de domotica voor Mindset Wonen geweest. Dit was met Talis, de aannemer, de installateur en Woonlink
Wat komt er ontzettend veel kijken bij het realiseren van een wooninitiatief. Alles is natuurlijk anders dan in een regulier huis. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar hoe de deuren eruit gaan zien en hoe ze geopend kunnen worden. Verder is er gesproken over cameratoezicht, omgevingsbesturing, brandveiligheid en waar de brandmeldingen naar toe gemeld moeten worden. Dit laatste gaat in overleg met de brandweer.

Ik heb veel wooninitiatieven zien opstarten, maar om het zelf mee te maken is toch wel anders. Ik vind het vooral bijzonder en leuk om het mee te maken!
Ik ben tot nu toe de enige die bij de gesprekken aanwezig kan zijn en de beslissingen kan nemen. Ik merk dat het best een verantwoordelijke taak is. Ik zou het fijn vinden om deze met andere toekomstige bewoners te kunnen delen.

 

You may also like...

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.