Teambuilding met Happy Miel

Mindset Wonen maakte kennis met Teambuilding.

Afgelopen woensdagavond 28 april, stond er weer een Zoom vergadering in onze agenda’s. Dit keer als onderwerp:

Teambuilding

Van Happy Miel (Miel Verstappen) kregen we uitleg over teambuilding. Wat houdt dat in en hoe gaan we te werk? Omdat wij straks een vereniging worden, is het belangrijk om goed contact met elkaar te hebben , elkaars meningen te respecteren en elkaars kwaliteiten te benutten.

In de uitleg kregen we een aantal vragen en voorbeelden waarop we afzonderlijk van elkaar antwoord gaven en de antwoorden die we gaven kwamen anoniem in beeld. Eén van die vragen was: ‘Denk je dat we dit gaan fiksen?’

Uit de antwoorden kwam dan een percentage van wat iedereen had ingevuld.
Omdat dit een kennismaking was zijn we er met de groep niet heel diep op de uitslagen van de antwoorden in gegaan. Bij een vervolg zal dit wel van belang zijn.

We hebben elkaar door de Corona veel online gesproken en gezien. Het doel van deze sessies is om elkaar spelenderwijs beter te leren kennen.

Aan het einde van de avond hebben we als bewoners nog even nagepraat over hoe we de sessie vonden. We waren het er allemaal over eens dat het zeker wat bijdraagt voor de groep. iedereen kijkt uit naar de volgende sessies. Bedankt en tot binnenkort Miel!

Wij hebben een goede mindset, Jij toch ook?

Perspectief vrijheid en leven. Mindset Wonen.

You may also like...

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.