Eerste Mindset maandag

[Mindset Maandag 3 mei 2021]

Op Mindset Maandag willen wij jullie meenemen in het proces naar realisatie van ons bewonersinitiatief, voortgang en natuurlijk in hoe het uiteindelijk gaat. Iedere Mindset Maandag zullen wij jullie meenemen in de wereld van Mindset Wonen.
Vandaag willen wij jullie graag iets vertellen over het belang van vrijwilligers. Wij zullen gebruik gaan maken van 24-uurszorg die wij zelf inkopen via het PGB en/of (deels) gezamenlijk inkopen bij een zorgaanbieder. Daarnaast hebben wij jullie hulp nodig! Straks is er van alles te doen, binnens- en buitenshuis; daarvoor wil de Vereniging Mindset Wonen hulp inzetten van bevlogen vrijwilligers die onze visie delen.
Zo willen we er samen voor zorgen dat er bij Mindset Wonen een veilige en prettige woonomgeving wordt gerealiseerd voor ons allemaal! Bij vrijwilligerstaken kun je denken aan taken zoals: samen zorg dragen voor de tuin, samen koken, erop uit gaan en andere hand en spandiensten.
Om vrijwilligers te werven, hebben wij een vacature opgesteld voor de functie van vrijwilliger binnen Mindset Wonen. Zo hopen we een fijn team van mensen om ons heen te kunnen verzamelen die Mindset Wonen samen met ons tot een geslaagd bewonersinitiatief maken!
Interesse? De vacature vind je hier! Mindset Wonen | Gelderse Handen
Vandaag is de PR groep, bestaande uit Nathalie, Kelly en Amber weer samen gekomen! De nieuwsbrief voor de maand mei komt er snel aan!
[Foto PR meeting 03-05-2021]
Een hele fijne Mindset Maandag gewenst!

Wij hebben een goede Mindset, jij toch ook?!

You may also like...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.