Mindset maandag – Teambuilding

Vandaag is het alweer Mindset maandag 07 juni 2021.
Vandaag willen we jullie meenemen naar onze eerste echte online Teambuilding sessie met Miel Verstappen

Er werd ons gevraagd om voor de bijeenkomt een vragenlijst in te vullen en een baby of foto als kind te raden.
Doel van deze opdracht was om elkaar beter te leren kennen, maar ook op een andere manier naar elkaar te kijken. Op de vragenlijst stonden vragen Als: Wat is je favoriete muziek’ of waar zou je over 5 jaar willen staan als groep.

Er werden wat liedjes afgespeeld bij een van de bewoners pasten het nummer het was dan de opdracht aan de andere bewoners om te raden bij wie het liedje hoorde. Ook hebben we als groep de voordelen/nadelen besproken van het wonen bij Mindset. Dat was soms nog best wel even pittig, maar wel goed. Zo kom je als groep toch een stukje dichter bij elkaar. Wat we allemaal willen is eindelijk een fijne plek om te wonen met elkaar als vereniging. We hebben ook best wel moeten lachen met en om elkaar. Dankjewel Miel voor het in elkaar zetten van deze mooie presentatie. De eerste stap naar bouwen in vertrouwen en elkaar beter te leren kennen is gezet.

Op naar de volgende sessie!

You may also like...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.