het appartementencomplex

Mindset Wonen gaat één vleugel huren binnen een appartementencomplex in de Woenderskamp. Er komen tien zelfstandige appartementen beschikbaar op de begane grond, die volledig rolstoeltoegankelijk zijn. Hier kun je ook samen wonen met je partner. De appartementen worden ongeveer 75 m² groot. In het appartement zit een ruime woonkamer met open keuken en een grote slaapkamer met aangrenzende badkamer. Als bewoner kun je zelf, bijvoorbeeld, een plafondlift laten plaatsen.

Naast de zelfstandige appartementen, komt er op de hoek van het appartementencomplex een gemeenschappelijke loungeruimte. Deze kan door de bewoners worden gebruikt om elkaar te ontmoeten, bijvoorbeeld tijdens de (leden)vergaderingen, maar ook om samen een hapje te eten of een drankje te nuttigen. Eventuele andere functies van deze loungeruimte, kunnen onderling bepaald worden in de bewonersvereniging.

De loungeruimte zal daarnaast (voor een gedeelte) gebruikt worden door de zorgverleners. Zo zal een afgeschermd deel worden ingericht als slaapvertrek. Ook zal er een (kleine) badkamer ter beschikking komen voor de zorgverleners. Hoe de gemeenschappelijke ruimte verder ingericht wordt, zal nader onderling worden bepaald.

Hieronder staan impressies van het appartementencomplex dat momenteel gebouwd wordt. Ook zijn twee impressies toegevoegd van de binnenkant van het appartement. Alle tekeningen hebben de status voorlopig. Aan tekeningen en teksten kunnen op geen enkele manier rechten ontleend worden.

Reacties gesloten.