Tijdlijn

Hieronder vindt je de tijdlijn van Mindset Wonen. We nemen je mee in de tijd.

 

Vanaf het prille begin tot nu

20 maart 2020
¨Ze zijn al een eind op weg!
Op deze zonnige zaterdag ben ik (Maaike) weer eens gaan kijken op de bouw. Zoals jullie kunnen zien zijn ze al een heel eind op weg. Ik heb geprobeerd om ook even naar binnen te gluren. Als je goed kijkt, kun je een glimp opvangen van de keuken in een van onze appartementen.
Er zijn momenteel twee appartementen vrijgekomen, dus ben of ken jij iemand met interesse?! Stuur ons dan een berichtje.

3 februari 2021
Maaike is eens op de bouw gaan kijken

Na lange tijd ben ik (Maaike) weer eens op de bouw gaan kijken. Het was even een zoektocht hoe ik er kon komen, maar het is gelukt. In de wijk erachter wordt ook volop gebouwd! Hieronder nog een aantal foto’s van die ik heb gemaakt, van afgelopen december en gisteren. Veel kijkplezier!

12 november 2020
De badkamers worden al betegeld!

Hierbij nog een paar foto’s vanaf de bouw van afgelopen zondag. Wij kregen ook nog een foto van de binnenkant, de badkamers worden al betegeld! Wisten jullie trouwens al dat onze appartementen op de Titiaanstraat komen te liggen?

12 november 2020
De badkamers worden al betegeld!

Hierbij nog een paar foto’s vanaf de bouw van afgelopen zondag. Wij kregen ook nog een foto van de binnenkant, de badkamers worden al betegeld! Wisten jullie trouwens al dat onze appartementen op de Titiaanstraat komen te liggen?

26 oktober 2020
We hebben een primeur!

 

We hebben een primeur! Wij hebben de eerste foto’s van de binnenkant van onze appartementen gekregen. Zoals jullie kunnen zien, ligt de betonvloer er al strak in. Wat gaat het hard hè?!

19 oktober 2020
Wat gaat de bouw hard!

Wat gaat de bouw hard! Het metselwerk van Blok 1 is nu bijna helemaal af en wat ziet het er mooi uit met al die verschillende kleuren. 

5 oktober 2020
Het hoogste punt is bereikt!

Vandaag weer gaan kijken op de bouw. Leuk om na twee weken weer ontwikkelingen te zien. Het appartement naast het trappenhuis, is al gemetseld tot aan de top. Tevens zien jullie een foto van het appartementencomplex aan de overkant. Hierbij is het hoogste punt bereikt. Tot slot nog een foto van Kindcentrum De Boomgaard aan de overkant van de straat, wat na de zomervakantie al in gebruik is. Wat een leuk uitzicht op dit gezellig ingerichte speelplein.

14 september 2020
Het eerste metselwerk

We zijn alweer even terug van vakantie en als Mindset Wonen weer volop aan de bak! Ook de bouw is na de bouwvak weer begonnen. Dus het was weer tijd voor een kijkje op de bouw....
Het eerste metselwerk aan de straatkant is gelegd. Zoals jullie kunnen zien, worden er allemaal verschillende kleuren bakstenen gebruikt. De kant van de binnentuin is al helemaal gemetseld!

 

21 juli 2020
Het isolatiemateriaal en de gekleurde bakstenen.

Zoals jullie kunnen zien is er al wat isolatiemateriaal tegen de muren geplaatst. Ook zien we hier al de verschillende kleuren bakstenen die ze gaan gebruiken. Aan de kant van de binnentuin zullen alle appartementen de lichte kleur steen krijgen, maar aan de voorkant zullen al deze kleuren afgewisseld worden. Wij zijn benieuwd hoe het er uiteindelijk uit komt te zien.

 

13 juli 2020
De bewoners zien elkaar voor het eerst live!

Op deze stralende dag zien de bewoners van Mindset Wonen elkaar (eindelijk!) voor het eerst live! Heel leuk om iedereen te ontmoeten. Na elkaar gesproken te hebben in een aula in Lent, zijn we met z'n allen doorgereden naar de bouwplaats. Voor sommige bewoners de eerste keer dat zij oog in oog stonden met hun toekomstige appartement.

8 juli 2020
Nathalie is weer eens naar de bouw geweest.

Vanochtend heeft Nathalie een bezoek aan de bouw gebracht. De eerste keer dat ze bij de bouwplaats was, waren ze net anderhalve maand bezig met de bouw. Vandaag zag Nathalie in het echt hoe hard ze zijn opgeschoten!

4 juli 2020
Alle draagmuren op de begane grond, bestemd voor Mindset Wonen, zijn geplaatst!

Een paar foto’s vanaf de bouwplaats op een grauwe dag, maakt de dag stiekem toch een stukje mooier. Er is weer hard gewerkt. Alle draagmuren op de begane grond, bestemd voor Mindset, zijn geplaatst! Ze zijn nu bezig met de muren op de eerste etage. Het appartementencomplex begint nu echt vorm te krijgen!

28 juni 2020
Het hoogste punt van dit stuk van het appartementencomplex is nu bereikt!

Één week later en de volgende verdieping staat er al weer bovenop! Het hoogste punt van dit stuk van het appartementencomplex is nu bereikt! De vlag van Talis wappert om dit feit te vieren.

23 juni 2020
De bouw stijgt hoogte in!

De bouw stijgt verder de hoogte in! Aan één kant van het appartementencomplex is er al een verdieping bovenop de appartementen voor Mindset gekomen. De eerste foto is genomen op de plek waar de loungeruimte gebouwd zal worden, op de hoek van de straat.

13 juni 2020
Vloerdelen liggen erin en aan één kant zijn de draagmuren geplaatst

Wat gaat het ineens hard! De bouw gaat nu echt de hoogte in. De vloerdelen liggen erin en aan één kant van het appartementencomplex zijn de draagmuren zelfs al geplaatst! Heel tof om te zien!

1 juni 2020
Rioleringsbuizen verder aangelegd

De rioleringsbuizen zijn verder aangelegd

21 mei 2020
De vlag van talis wappert mooi op hemelvaartdag!

De vlag van Talis wappert mooi op hemelvaartdag!

9 mei 2020
Maaike neemt kijkje bij de bouw

Maaike neemt kijkje bij de bouw

2 mei 2020
Buizenwerk en stadsverwarming liggen

Buizenwerk en stadsverwarming liggen

 

 

25 april 2020
Maaike neemt voor het eerst een kijkje op de bouw.

Maaike neemt voor het eerst een kijkje op de bouw.

22 april 2020
uithangbord

Het uithangbord van de bouw! Ook Mindset Wonen staat vermeld! 

20 april 2020
Stadsverwarming

De stadsverwarming is inmiddels ook geplaatst

15 april 2020
Funderingsbalken en de loungeruimte

Zoals jullie kunnen zien liggen de funderingsbalken er al. Op de eerste foto zie je op de voorgrond de loungeruimte. 

1 april 2020
De bouw is begonnen

Hoera de bouw is gestart, op deze locatie komt Mindset Wonen! 
De eerste foto van de bouw!
Superleuk om te zien dat het project nu echt gerealiseerd gaat worden. Bijna alle funderingspalen zitten al in de grond. Ook de bouw van het kindcentrum de Boomgaard, naast Mindset Wonen is gestart.

18 mei 2020
Omroep Gelderland neemt een interview af over Mindset Wonen

Omroep Gelderland neemt een interview af over Mindset Wonen

11 mei 2017
Eerste contact met Barbara van WOONLINK

Vandaag is het allereerste contact gelegd tussen Barbara en Nathalie via Twitter.   

 

Enkele weken later is Barbara projectondersteuner geworden van Mindset Wonen!

 

 

Reacties gesloten.