Mindset Wonen is hét nieuwe bewonersinitiatief voor mensen met een lichamelijke beperking in Nijmegen-Lent, die gebruik willen maken van 24-uurszorg en de regie over hun leven en zorg in eigen hand willen houden. Dit betekent dat alles zoveel mogelijk geregeld wordt door bewoners. Klik hier als je wil weten wie de betrokkenen en bewoners zijn!

Iedereen kan zoveel mogelijk zijn eigen assistentie/zorgverleners inhuren via het PGB (vanuit WLZ, WMO of ZZW). Om het financieel haalbaar te maken zal een klein gedeelte van de zorg gezamenlijk ingekocht gaan worden.

Mindset Wonen werkt samen met onder andere WOONLINK en woningcorporatie Talis. Talis bouwt een appartementencomplex met 124 (sociale) huurappartementen, waar de bewoners van Mindset Wonen individueel een appartement huren. Het appartementencomplex zal gehuisvest worden in de wijk Woenderskamp in de Waalsprong, het nieuwe stadsdeel van Nijmegen.

Ze zijn gestart met de bouw in het voorjaar 2020 en als alles volgens de planning verloopt, zijn de zelfstandige appartementen augustus 2021 klaar! Klik hier voor meer informatie over het appartementencomplex.

Zelfstandig wonen in een appartement op maat, in een nieuwe wijk met voorzieningen dichtbij.
Ruimte voor ontmoeting en werken in de gemeenschappelijke loungeruimte, die je deelt met elkaar.
Samen regie over de zorg. Jij bepaalt zelf wie er aan je lichaam zit.

Op dit moment zijn er nog twee appartementen beschikbaar. Wil je in aanmerking komen voor een appartement? Bekijk hier de procedure.