Links

Hieronder vindt u interessante links.


WOONLINK: helpt u of uw familie bij uw woonvraag door het realiseren van een woonplek waar u zich thuis voelt. WOONLINK ondersteunt bij zorgvragen door voor u en uw familie de zorg te regelen, die u nodig heeft.

www.woonlink.nu/


Talis: Als woningcorporatie bouwen, verhuren en beheren we zo’n 14.000 woningen in de regio Nijmegen en Wijchen. We zorgen voor passende, betaalbare en toekomstbestendige woningen in goed functionerende wijken, in combinatie met een goede zorg.

www.talis.nl


Nathalie Verstegen: Wanneer u wat meer over de initiatiefnemer wilt weten.

www.nathalieverstegen.nl


Fila Media: Jack Fila is een creatieve scenarioschrijver met een grote liefde voor research. Zijn academische achtergrond heeft de vaardigheid snel grote hoeveelheden informatie te vergaren en te ordenen voor gebruik in een filmscript of cross-mediale project  zoals; ‘De kunst van het opvoeden. Daarnaast is Jack vrijwilliger op J72 Pluryn en daar verbind hij initiatieven van personen jong en oud, valide of met een beperking. Iedereen heeft een waarde. Tevens is hij adviseur, lid van denktank van de sociale wijkteam SWT Stadscentrum en benedenstad Nijmegen.

http://fila-media.nl/