Ontwikkeling in beeld

Hieronder vindt je de tijdlijn van Mindset Wonen. We nemen je mee in de tijd.

Vanaf het prille begin tot nu

2020
juli 8

Nathalie is weer eens bij de bouw geweest!

Vanochtend heeft Nathalie een bezoek aan de bouw gebracht. De eerste keer dat ze bij de bouwplaats was, waren ze net anderhalve maand bezig met de bouw. Vandaag zag Nathalie in het echt hoe hard ze zijn opgeschoten!

juli 4

Alle draagmuren op de begane grond, bestemd voor Mindset Wonen, zijn geplaatst!

Een paar foto’s vanaf de bouwplaats op een grauwe dag, maakt de dag stiekem toch een stukje mooier. Er is weer hard gewerkt. Alle draagmuren op de begane grond, bestemd voor Mindset, zijn geplaatst! Ze zijn nu bezig met de muren op de eerste etage. Het appartementencomplex begint nu echt vorm te krijgen!

juni 28

Het hoogste punt van dit stuk van het appartementencomplex is nu bereikt!

Één week later en de volgende verdieping staat er al weer bovenop! Het hoogste punt van dit stuk van het appartementencomplex is nu bereikt! De vlag van Talis wappert om dit feit te vieren. 

juni 23

De bouw stijgt hoogte in!

De bouw stijgt verder de hoogte in! Aan één kant van het appartementencomplex is er al een verdieping bovenop de appartementen voor Mindset gekomen. De eerste foto is genomen op de plek waar de loungeruimte gebouwd zal worden, op de hoek van de straat.

juni 13

Vloerdelen liggen erin en aan één kant zijn de draagmuren geplaatst

Wat gaat het ineens hard! De bouw gaat nu echt de hoogte in. De vloerdelen liggen erin en aan één kant van het appartementencomplex zijn de draagmuren zelfs al geplaatst! Heel tof om te zien!

juni 1

Rioleringsbuizen verder aangelegd

De rioleringsbuizen zijn verder aangelegd

 

 

 

 

mei 21

De vlag van talis wappert mooi op hemelvaartdag!

Op deze zonnige Hemelvaartsdag is Maaike weer naar de bouw gefietst. De vlag van Talis wappert mooi over het bouwterrein. Ze zijn begonnen met de aanleg van de rioolbuizen voor het appartement. Op de achtergrond kun je zien dat de bouw van het kindcentrum De Boomgaard ook steeds verder vordert.

mei 18

Omroep Gelderland neemt een interview af over Mindset Wonen

Wat een bijzondere dag! Omroep Gelderland komt een interview over Mindset Wonen houden op de bouwplaats. Nathalie gaat nu voor het eerst, als initiatiefneemster, een kijkje nemen op de bouw! Superleuk omal deze ontwikkelingen te zien.

mei 9

Maaike neemt kijkje bij de bouw

Maaike is weer een kijkje gaan namen bij de bouw. Ze zijn vooral bezig geweest met het buizenwerk. De eerste buizen naar de meterkast zijn zichtbaar.

 

mei 2

Buizenwerk en stadsverwarming liggen

  Er is weer hard gewerkt op het bouwterrein. Een groot deel van het buizenwerk voor de stadsverwarming is aangelegd.

.

 

Reacties gesloten.